Om

Om Det gamle Rørvig

Baggrund

Hjemmesiden Det gamle Rørvig er oprettet med udgangspunkt i min egen private samling postkort fra Rørvig og Nakke. Her kan det opleves hvordan det gamle Rørvig så ud i perioden ca. 1905 – 1970. Alle postkort vises med motiv, og har oplysninger om titel, datering og udgiver. Med over 600 postkort i samlingen – som vises opdelt i 17 geografiske områder, er der masser af spændende materiale for både lokale og turister. På siden Avertissement vises meddelelser og annoncer fra forskellige aviser i perioden 1870 – 1918. Læs også en Hilsen fra Rørvig som viser uddrag af hilsner som beskriver miljø og landskab i datidens Rørvig.

Motivation

Rene Kragh - Det gamle Rørvig

Det gamle Rørvig er udviklet og vedligeholdes af René Kragh, 50 år – som selv er opvokset og bosat i Rørvig. Hjemmesiden er et resultat af min historiske interesse for lokalområdet samt formidling heraf. Det gamle Rørvig var tidligere en del af siden Rørvig Guide, men er splittet op i efteråret 2021. Det gamle Rørvig opdateres løbende med nye (gamle) postkort, efterhånden som jeg får udvidet min samling. Hjemmesiden afspejler min fysiske samling 1:1.

Denne hjemmeside viser dig det gamle Rørvig som der så ud for 100 år siden, mens hjemmesiden Rørvig Guide viser dig de samme områder som der ser ud i dag!

Kreditering

Jeg har forsøgt at indhente tilladelse hos flere af de postkort udgivere som er i min samling, således at postkort motiverne kan vises på denne hjemmeside til glæde for den historisk interesserede.
Såfremt du mener jeg har overtrådt loven om ophavsret, venligst kontakt mig så jeg kan få krediteret udgiver eller fotograf.

Har du en besked til mig?

Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende indholdet på Det gamle Rørvig.